Nyheder

Img 1509 Blomstereng
Nu er kommissoriet for Hørsholm Bysamarbejdet vedtaget

Den 16. april blev kommissoriet for Hørsholm Bysamarbejde vedtaget af rådet for Bysamarbejdet. Kommissoriet indeholder blandt andet en beskrivelse af Hørsholm Bysamarbejdets formål, organisering og fremadrettet mål for partnerskabet. Du kan læse kommissoriet her.

Minirapport ENDELIG 05012020
Første fase i Bysamarbejdet er nu afsluttet

Mellem august og december 2020 har Hørsholm Bysamarbejdet været i gang med samarbejdets første fase. Udgangspunktet for Bysamarbejdets første fase har været organisering og aktøropbygning. Med hjælp fra rådgiverne bag LivingCities har vi afdækket muligheder og udfordringer for et fremadrettet arbejde.

Du kan her læse den afsluttende minirapport her.

Hørsholm Byspil På Væg
Hørsholm Byspil er nu i gang

Har du en holdning til Hørsholm Midtpunkt eller faciliteterne på Rungsted Havn? Så du gerne at Kongevejscenteret var mere tilgængeligt eller at Rungsted Bytorv havde flere butikker? Eller ønsker du at give et skulderklap til Hørsholm Gågade?

Så skal du deltage i Byspillet. Byspillet er udarbejdet af offentlige og private aktører, og det giver dig mulighed for at give din by point og komme med gode idéer til, hvordan Hørsholm kan blive bedre.

Livingcities PORTRAIT COLOR 02
Hjælp fra eksperterne bag LivingCities

Processen og udviklingen af Hørsholm Bysamarbejde ledes af Hørsholm Kommune med hjælp fra rådgivningsvirksomheden LivingCities, der er specialister i bysamarbejde. De har set, hvordan bysamarbejdsorganisationer i hele verden har gjort en markant positiv forskel for byområder, der har haft udfordringer og uforløste potentialer.

Portræt Anne Sofie Elgaard Sørensen
Hils på Anne Sofie, projektleder for Hørsholm Bysamarbejde

Måske har du allerede mødt Anne Sofie? Anne Sofie Elgaard Sørensen er projektleder for Hørsholm Bysamarbejde og brænder for at møde Hørsholm Kommunes ildsjæle. Som projektleder for Hørsholm Bysamarbejde bruger hun meget af sin tid på at møde og tale med frivillige aktører og interessenter - meget gerne over en kop kaffe.

H+©Rsholm 158
Bysamarbejdet er nu igangsat

Bysamarbejdet er nu sat i gang af en række private og offentlige aktører, som brænder for at fastholde og udvikle en levende og attraktiv by. Bag initiativet står både lokalpolitikere og aktører fra Hørsholms handelsforeninger, boligadministration, kulturområde og Hørsholm Kommunes administration.